A creative mind

Soms krijg ik ineens een creatieve ingeving zoals vorige week. Ik zag dat ik nog meel in de kast had staan, en glazuur en spikkels! Daar moet ik toch wat leuks mee kunnen maken dacht ik. Tijdens het bakken krijgt mijn idee steeds meer vorm. Ik zag dat ik ook nog baking cups voor mini cupcakes had dus die besloot ik te combineren met de grotere. Omdat het mooi is als het glazuur over de randen van de cupcakes loopt, heb ik na het bakken de papieren cupjes er weer afgehaald. Het resultaat zie je hieronder! Zo gaat het eigenlijk bij al mijn baksels. Het grootste deel van het idee vormt zich pas tijdens het bakken zelf.

IMG_4485

Veel mensen vragen me of ik onderhand niet tonnetje rond moet zijn van al die cupcakes 🙂 Nee ik kan er heel goed van afblijven! Ik eet er vaak 1 omdat ik toch moet weten wat ik weggeef en daar blijft het meestal bij. Bas lust er ook wel een paar en de rest geef ik of weg of ze belanden in de prullenbak. Ja het is helaas niet anders.