Chocolade!!

Afgelopen woensdag ben ik samen met een vriendin naar Haarlem afgereisd voor een heerlijke high chocolate. Dit is een variant op de welbekende high tea. Deze high chocolate heeft mijn vriendin mij voor de verjaardag gegeven en nu hebben we het eindelijk eens gepland. Waarom helemaal in Haarlem? Omdat dat de enige plek is, naast Maastricht, waar deze gegeven wordt. Voor ons een mooie gelegenheid om eens lekker bij te kletsen tijdens het reizen. Na een reis van 4 uur komen we bij de CHCO Company aan. Een gezellig winkeltje met genoeg zit ruimte om te proeven van alle lekkernijen.

IMG_4589[1]

Na een heerlijke warme chocolademelk met slagroom kregen we verschillende taartjes, bonbons, een mini chocoladefondue met fruit, koekjes en mini marshmallows, hartige sandwichs en sandwiches met chocspread. Je kunt wel raden dat we daarna goed vol zaten! We hebben beiden twee chocolademelk sticks gekocht om thuis nog even na te genieten. Deze sticks roer je in een beker warme melk en de chocolade lost langzaam op. Deze smaak is veel intenser dan de chocolademelk die je in de winkel koopt.

Omdat we beiden nog nooit in Haarlem waren geweest, ‘moesten’ we natuurlijk wel even de stad inlopen! De bekende Monopolystraten zoals de Barteljorisstraat en de Grote Houtstraat kwamen we tegen.

IMG_4591[1]

Toen werd het weer tijd om aan de terugreis te beginnen. Bij thuiskomst waren we moe van de lange reis en het vele lopen maar het was het zeker waard!