Studie

Sinds gisteren ben ik weer aan het studeren! Ja alweer een studie, ik heb al twee hbo diploma’s. Helaas kan ik vanwege mijn gezondheid niet meer alle werkzaamheden doen die ik eerder deed en met mijn huidige studies is het heel lastig om een baan te vinden die niet zo zwaar is. Intussen heb ik dat wel geaccepteerd, maar de vraag was wat ik dan wel wilde gaan doen. Toen kwam ik de opleiding tot medisch secretaresse tegen en dat leek me wel wat! De combinatie van administratief werk maar wel binnen de gezondheidszorg, dat is voor mij een ideale combinatie. Je kunt op heel veel plekken gaan werken, binnen het ziekenhuis maar ook bij gezondheidscentra of verzorgingshuizen.

Ik volg de opleiding bij Scheidegger, het duurt maar 6 maanden dus dat is goed te overzien. Helaas gingen de klassikale lessen niet door in verband met te weinig aanmeldingen dus ik volg het nu via e-learning. Dit is wel zo ingericht dat je ook deadlines hebt om opdrachten in te leveren. Ik heb mijn docent al telefonisch gesproken en met een aantal medestudenten ben ik een groepsapp gestart. Dus er is wel een persoonlijke noot ook al is het e-learning. Een voordeel, als hier niet zoveel animo is voor de opleiding heb ik minder concurrentie bij het reageren op vacatures 😉

Dus een nieuwe uitdaging voor mij! Ik heb er in ieder geval veel zin in en hoop hiermee een leuke baan te vinden.

 

img_9295