Home Sweet Home

sleutel

Afgelopen vrijdag hebben we de sleutel van ons nieuwe huis gekregen! Van Wierden verhuizen we weer terug naar Hengelo, waar we negen jaar geleden ook vandaan kwamen. We gaan zelfs weer in dezelfde buurt als toen wonen! Het is een leuke ervaring om over dezelfde wegen te rijden, herinneren komen dan weer boven. Op het moment zijn we aan het nadenken over de inrichting en daarna gaat er geklust worden. Niet door ons zelf hoor, we schakelen hulp in anders wordt het niet zo mooi 🙂 Wanneer we precies gaan verhuizen weten we nog niet, we zien hoe het gaat lopen, er is geen haast bij. Wanneer alles af is zal ik wat foto’s van het interieur plaatsen.

Toen we vrijdag weer thuiskwamen lag mijn diploma op de deurmat. Ik heb de opleiding afgerond met een mooi resultaat! Daar kan ik nu dus ook mee verder.

 

IMG_0403