Love this moment: een nieuw jasje!

Trots presenteer ik de vernieuwde site van Love this moment! Mijn blog heeft verschillende veranderingen ondergaan, ik zal je wegwijs maken:

  1. Een nieuw thema: dit is de identiteit van mijn blog. Waar ik eerst al mijn artikelen onder elkaar had staan, zijn ze nu veel overzichtelijker en aantrekkelijker zichtbaar op de homepage.
  2. De domeinnaam van mijn blog is veranderd van happymindstyle.com naar lovethismoment.blog. Dus niet schrikken als je happymindstyle niet meer ziet. Lovethismoment.blog past qua naam veel beter bij mijn blog.
  3. De artikelen zijn onderverdeeld in een aantal categorieën: Persoonlijk, Happiness, Food & Recepten, Boeken & Film, Quotes & Mooie woorden. Deze vind je terug in de sidebar wanneer je een artikel aanklikt. Om weer terug te keren naar de homepage, klik je op het logo bovenaan.
  4. Het kopje ‘Over Love this moment’ bevat een beschrijving van mijn blog en informatie over mijzelf.
  5. In ‘Lichtpuntjes van de week’ plaats ik elke maandag een fotoverslag van mooie momenten die ik de afgelopen week heb meegemaakt.
  6. Onder het kopje ‘contact’ vind je een contactformulier. Heb je vragen over mijn blog, wil je iets aan mijzelf vragen of wil je je eigen verhaal met mij delen? Dat kan allemaal via dit formulier. Ik zal zo spoedig mogelijk reageren!
  7. Eenmaal in de maand stuur ik een mail met daarin de artikelen die ik de afgelopen maand heb geplaatst en eventuele nieuwtjes. Wil je deze mail ontvangen? Meld je dan aan via het contactformulier en mis niks meer over Love this moment!
  8. Volg Love this moment ook via Facebook en Instagram.

Ik wens je veel leesplezier toe!