Rainy day

Op deze gure herfstdag ben ik, dik ingepakt, op de fiets gesprongen. Mijn lichaam wilde dolgraag op de bank blijven liggen met een dekentje een grote kop thee. Maar daar ga je je niet altijd beter van voelen dus ik heb mezelf het huis uitgestuurd! Een beetje beweging en frisse lucht doen altijd goed!

Onderweg kwam ik deze gans tegen. Of is het een eend? Hij bleef lekker door eten terwijl ik filmde. Een tevreden beestje.

Er komen donkere wolken aan! Ik denk niet dat ik droog thuis zal komen ๐Ÿ™‚ Maar wat is het hier heerlijk rustig, ik ben geen mens tegengekomen.

Ineens weer heel ander licht. De regenwolken zijn ondertussen boven mij aangekomen en de eerste regen begint te vallen. Maar snel richting huis!

Ondanks dat het met bakken uit de lucht kwam, ben ik toch even gestopt om te filmen. Wat een prachtig schouwspel van de natuur! Blaadjes die van de boom worden geblazen, alsof het sneeuwt. Regendruppels die het wateroppervlak in beweging brengen. Ik kwam thuis als een verzopen kat! Maar ik voelde me opgefrist en een stuk fitter!