Mijn eerste week van 2018

Hier is dan mijn eerste blog in 2018! Heeft iedereen goede feestdagen gehad en zijn jullie het nieuwe jaar goed gestart? Vandaag is voor veel mensen het ‘gewone’ leven weer begonnen. Ook wel weer fijn! Voor mij begon het jaar minder fijn. Op oudjaarsdag voelde ik me al niet zo goed en de avond heb ik rillend van de koorts doorgebracht op de bank. Ik was blij toen het 12 uur was en ik naar bed kon! Afgelopen week heb ik vooral veel gerust. Af en toe wat in huis doen om conditie op te bouwen en daarna weer op de bank of in bed. Het is helaas niet anders! Ik ben niet de enige met griep als ik dat zo lees, Nederland heeft officieel een griepepidemie. Als dit het dan ook was voor dit seizoen dan teken ik ervoor πŸ˜‰ Ik hou deze blog kort. Als ik weer beter ben, ga ik aan de slag met nieuwe artikelen!

Wat ik de afgelopen tijd heb gedaan, laat ik zien in mijn nieuwe lichtpuntjes fotoverslag!Β Klik hier om het te bekijken.